Ga naar de inhoud

pups

Pups & puppynieuws

Ben je op zoek naar een labrador pup? Wil je weten waar je allemaal op moet letten?
Op de website van de rasverenigingen en van de LICG vind je daar meer informatie over.
Kijk bijvoorbeeld op de site van de Labradorkring en lees de
folder van de LICG; zo ben je vast goed voorbereid!
Een labrador staat bekend om zijn zachtheid en vriendelijke karakter. Dit is fantastisch, maar vergeet niet dat het jachthonden zijn. Wil je geen ongeleide stuiterbal, dan zal je jouw maatje dus moeten uitdagen en zijn werklust serieus nemen. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren.

Ook over beagles is veel te lezen. Ze staan bekend om hun vriendelijkheid, maar ook om hun eigenwijze karakter. Ze zijn ten slotte ooit gefokt om zelfstandig te kunnen functioneren. Een beagle eigenaar moet dus, naast een flinke portie humor (je moet er de lol maar van in zien natuurlijk!), ook een flinke portie geduld bezitten. Dan kun je positief blijven opvoeden en trainen, én krijg je een fantastische band met je hond.
Niet het meest geschikte ras als je meerdere dagen weg bent, ze kunnen vaak moeilijker alleen thuis blijven. -Ook weer een eigenschap van deze meute hond.- Wél een fantastisch ras als je actief bent, voldoende tijd hebt, en veel vriendelijkheid, gezelligheid en activiteit in huis wilt.
Bereid je goed voor! Lees de folder van de LICG en bekijk de website van de Beagleclub.

Hoe gaat zo’n puppyperiode bij ons? Lees daar hier meer over.

Als alles goed gaat verwachten wij aug/sept 2024 beagle pups.

Faela heeft op 24-9-23 prachtige pups gekregen.